Flatterhaft Tequila Sunrise

Vinna

Född: 2013-06-28

e. SEU(U)Ch SEVCh Flatterhaft Stainless Steel

u. Caci´s I Do Anything For Love

Hälsostatus:

HD: A
ED: Ua
Ögon: UA 2016 05 16
Övrigt:

Meriter:

Utställning: BIR Valp, Excellent, CK, BIR, BIS, BIS uppfödargrupp
Jakt:
Viltspår:

Övrigt FB-R, MH

Om Vinna

Arbetsmässigt är Vinna en tik med mycket driv och will to please. Hon är inte den som störs under arbetet, och löser eventuella problem mycket bra. Vi jobbar främst inom apportering och viltspår men sen blir det även såklart lydnadsträningar, barmarksdrag osv. En allsidig hund helt enkelt som inte säger nej till arbete.
Vinna är mjuk, miljöstark och spontan på vilt. En härlig kombo vill säga .
Till vardagen är hon en go och glad tik som mest flyter med i det vi gör. Hon är med under mina arbetsdagar, vilket varierar mycket vad hennes roll blir då jag jobbar som lärare på gymnasieskola och eget företag så blir det automatiskt skilda dagar för henne. Men hon tar det som en dans och gör det jag ber henne om.
Hon är den typen av flat som studsar när hon blir glad, vilket brukar visa sig när hon blir väldigt glad, som vi säger glädjen går uppåt och inte ut i svansen.

Exteriört så är hon en feminin tik med fint huvud och mörka ögon. Bra överlinje med fina rörelser runt om och bra päls.
I utställning har hon fått excellent med CK med klassvinster, BIS placeringar och varit med i uppfödargrupper som blivit BIS.

De gånger vi har tävlat har hittills endast varit för att träna i den miljön och den nackdelen hon har är att hon löper 4 ggr per år. Vilket gör att hon många gånger är i någon hormonsvacka vid tävlingstillfällen. Vilket vi ska jobba vidare med för att jag ska lära mig hur jag ska föra henne i dom svackorna för att få bättre tävlingsresultat.