Minneslund

"Alla lämnar ett avtryck i ens hjärta men vissa lämnar ett stort tassavtryck, men alla minnen finns förevigade så länge man minns dom"


Startrucks Cosmo Cramer 

Benzon

2009 02 08 - 2017 02 10

e. Slettos Baron u. Skansens Evita

Utställning: BIR med HP

Genomfört MH  

Benzon, eller skägget som vi kalla honom med kärlek i rösten. Vår stora ungdomliga hane som aldrig riktigt växte upp utan gärna fortsatte med sina tonårsfasoner. Vi brukade kalla honom världens äldsta unghund <3

Han kom in som en tornado i vårat liv men blev fast hos oss och man fick flera år med mycket glädje och gråa hårstrån. Han kom in som en brötig 2 åring men som växte till sig och blev en go och glad arbetskompis, med vissa tendenser kvar av de brötiga. Efter en tids sjukdom tog vi beslutet att han skulle få somna in, men han fattas oss. Klupigheten blev en del av vår vardag och ett levnadssätt, värdens goaste skägg. Benzon är saknad av oss alla ! 

Stort tack Benzon för allt du har lärt mig <3 


SE VCH Morgandens Pussy Foot 

Tito

2005 05 25 - 2013 07 20

e. Intuch Norduch Svch Inkwells Final Guess   u. Hannemors Keep Out Sanny

  • Utställning: 1:a pris, BIM och klassplaceringar
  • Jakt: Användes i praktiskt jakt, ÖKL C-prov
  • Viltspår: Champion
  • MH med 1:a på skott

Tito var en mycket speciell kille, en hund man aldrig kommer få uppleva igen. Han hade de där extra som många andra inte får uppleva. Den kontakten vi hade va något utöver det vanliga och allt vi har gått igenom tillsammans är något av de ovanliga. Vårat band var starkare än starkast och att han lämnade mig så hastigt är något som jag aldrig vill uppleva igen.
Chocken och sorgen är enorm, han berörde så många och han var mitt allt!
Tito var den typen av hund som man aldrig kommer få uppleva igen, "once a time" saga.
Jag är glad att vårat liv sammanflätades och jag fick äran att vara med Tito under hela hans liv. När djurambulansen kom för att hämta honom bars han ut av alla som älskade honom, han var bara omringad av kärlek ända in i det sista.

Vila i frid min älskade hund, och tack för alla dessa underbara år tillsammans!!
Du kommer alltid att vara min lilla Prins <3 


Catch dog II Peases Cleo 

Cleo

2002 09 13 - 2012 10 23

e. True Grit Frankenstein      u. TBK`s I´m no Rooki of Arvigo

Jakt: Catch dog II 

Första Amerikanska bulldogen som jag fick äran att lära känna, en riktigt fin rasambasadör. Trevlig tik som haft en tuff start i livet som vildsvinshund i USA och senare kom till en kennel i Sverige och lämnat många vinstrika avkommor i norden. Men som tillslut fick flytta in hos min sambo och mig som pensionär vid 6 års ålder. Många minnen och livserfarenheter har jag med mig från dig, tack för vår tid tillsammans.


Guldekens Sunny Girl

Sunny

2001 05 12 - 2005 06 20

e. Goldsans Ad Lib        u. Fragrances Corinne Cobson

Min första egna hund som jag fick vara med när hon föddes i familjens kennel, Guldeken. Jag var 12 år när hon var 7 veckor när jag fick reda på att hon skulle få stanna och bli min. Sunny var en tuff tik med järnvilja som jag fick ta mina första egna steg i livet som hundägare, lärde mig otroligt mycket av henne. Tyvärr hade hon problem med kroppen som gjorde att hon fick somna in juni 2005 endast 4 år gammal. 

Stort tack Sunny för allt du lärt mig <3